Om Hanna

hanna_svenssonHanna Svensson – Idéspruta, programmerare, signalbehandlare, hästtjej, diabetiker, reumatiker. Har en civilingenjörsutbildning i Teknisk fysik och elektroteknik, med inriktning inom inbyggda system. Förutom detta också en vidare utbildning inom reglerteknik och sensor fusion från Chalmers. Gillar att hitta problem och tänka ut nya lösningar.

Det här är min personliga blogg och debattyta. Här lyfter jag främst patientfrågor i vården med fokus på övergripande frågor för alla patienter och i synnerhet multisjuka personer. Men även specifika frågor för oss diabetespatienter.

Kontakt: hanna.m.svensson (a) gmail.com.


Diassist Technology logo

Driver också ett diabetes-projekt där jag utvecklar en mjukvara för att beräkna insulinbehovet för diabetiker med måltidsinsulin. Vill du veta mer om det så läs gärna på diassist.se. Här erbjuder jag också mina konsulttjänster inom projektledning, utveckling av inbyggda system, sw och hw, utredande av kundproblem och verifiering.


Bloggar ibland om mina cykelresor och andra friluftsäventyr. Läs mer här. Älskar också det mesta som har med hästar, speciellt islandshästar, vill ni veta mer om det får ni hänga med till stallet dock.

IMG_0285

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s